Weer terug in Nederland

Sinds gisteren ben ik weer terug in Nederland, na tweeënhalve maand veldwerk in de Duitse Eifel. Ik heb in Duitsland echt een geweldige tijd gehad en ontzettend veel vlinders gezien. En nu ligt hier de volgende taak op mij te wachten: alle resultaten verwerken in een onderzoeksrapport. Uit de Duitse Eifel heb ik nog veel vlinderfoto’s die ik nog moet uitzoeken. De komende weken zullen er nog regelmatig blogjes verschijnen op deze website. Vandaag wilde ik wat bijzondere ervaringen delen vanuit Duitsland.

Zoals deze kleine vos, net uit de pop. Hij hangt nog op zijn kop, zijn vleugels te drogen.

Of volledig verrast worden door een staartblauwtje, totaal onverwacht deze vlinder tegengekomen in de Eifel. De kleine staartjes vallen amper nog op.

In de afgelopen drie weken heb ik ontzettend veel bleek blauwtjes gezien, ook hier volgt nog een blogje over.

Dus ook al ben ik terug in Nederland, toch zal ik nog foto’s en verhalen plaatsen uit Duitsland! Wordt vervolgd 😉

Dit bericht is geplaatst in Vlinderfotografie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.