2014: Een jaaroverzicht

Gisteren was de vlinderpuzzeldag bij de Vlinderstichting, altijd een leuke, gezellige en leerzame dag. Een goede aanleiding om alle foto’s van het afgelopen jaar weer eens door te kijken en plannen voor het komende jaar te gaan maken.

In 2014 had ik 3 nieuwe vlindersoorten gefotografeerd in Nederland:

Andere soorten die ik in 2014 in Nederland heb gefotografeerd zijn:

Begin mei ben ik naar de Duitse Eifel geweest en fotografeerde ik de volgende vlindersoorten:

En eind mei ben ik naar de Gaumestreek geweest en fotografeerde ik de volgende vlindersoorten:

Eind juli ben ik twee weken op vakantie gegaan naar de Franse Alpen:

Het was een jaar met veel nieuwe vlindersoorten, 18 in totaal! Ook voor de komende zomer ben ik alweer allerlei plannen aan het maken. Zodra ik weer nieuwe foto’s heb gemaakt zal ik deze op mijn website plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Vlinderfotografie. Bookmark de permalink.

Een reactie op 2014: Een jaaroverzicht

  1. Silvia Reiche schreef:

    Wat een mooie foto’s om terug te kijken en te verlangen naar wat 2015 gaat brengen op vlindergebied!
    2014 was in ieder geval een topjaar! Groet Silvia