Vrij Vlinderen heeft een nieuwe website!

Nieuwe website

Na flink wat uurtjes sleutelen is het eindelijk zover: De website van Vrij Vlinderen is klaar!

Wat is er allemaal veranderd?

  • Ten eerste heb ik het webadres veranderd. De website heette al een aantal jaar Vrij Vlinderen, dus nu ook met bijpassende URL: VrijVlinderen.nl.
  • De website opent niet gelijk in de recente blogberichten, maar heeft een welkomspagina.
  • Ik heb een portfolio aangemaakt, zodat je makkelijk mijn mooiste foto’s kunt bekijken.
  • Een leuke nieuwe toevoeging is de pagina ‘de natuur in‘, waarmee ik mensen probeer te enthousiasmeren om zelf de natuur in te gaan. Als tip geef ik het natuurgebied de Pannenhoef.
  • Net zoals op de oude website heb ik alle vlindersoorten toegevoegd die ik tot nu toe heb gefotografeerd. Maar per vlinderfamilie heb ik nu een foto-overzicht gemaakt. Dit is ook te vinden via het schuifmenu bovenaan de website (de vlinderfoto’s). En bij elke vlindersoort geef ik nu wat meer informatie, zoals de vliegtijd en de waardplant.

Ik heb mijn website nog helemaal gecontroleerd, maar natuurlijk kan het voorkomen dat er ergens nog een (spel)foutje zit. Dit hoor ik dan graag van u. Ook uw mening of verbeterpunten zijn van harte welkom.

Veel kijkplezier op deze nieuwe website!

Met vriendelijke groet,
Annika Vermaat